SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Volleyball & Basketbal,

kleine teams, grote mensen

Het aantal sporters en verenigingen voor basketbal en volleybal in Limburg en omstreken is verrassend groot. Sporthallen afgeladen vol met fans bewijzen wekelijks dat de regio bij deze beide sporten op top niveau presteert. Naast de grote bekende clubs zijn er voldoende kleinere verenigingen waar met evenveel passie de bal wordt rondgespeeld. 

 

Bezoek eens een wedstrijd

Bezoek eens een spannende wedstrijd van één van de topclubs in de Limburgse EU-regio en ervaar zelf de sensatie van het spelletje.


Blijf op de hoogte

Dat beide sporten, volleybal en basketbal, bruisen van de activiteiten wordt heel duidelijk door onderstaande twitter lijsten. Naast aankondigingen en verslagen van wedstrijden vind je nog veel meer nieuws over activiteiten van de diverse clubs en verenigingen uit de Limburgse EU-regio. Scrol door de lijsten om zeker te zijn dat je niks hebt gemist!

Sport en sponsoring

Om topsport te kunnen bedrijven moet er veel worden getraind en zijn naast de factor tijd ook  randvoorwaarden nodig zoals bijvoorbeeld goed materiaal, trainers met kennis en goed onderhouden faciliteiten. Sommige bedrijven verbinden hun naam via sponsoring graag aan sport, zodat de clubs beter aan deze voorwaarden kunnen voldoen en binnen hun divisie de top kunnen bereiken. De sponsoren krijgen in ruil nog meer naamsbekendheid en tonen dat ze zich aan de sport verbonden hebben.

Vacatures bij Lybrae Consultant

Vacatures bij NTS-GroupPromoot vereniging en club ook op Social Media

Een bloeiende vereniging krijg je door sterke betrokkenheid van de spelers, de leden en fans. Niet enkel en alleen tijdens de trainingen en wedstrijden creëer je die band, maar vooral ook middels de diverse sociale media, Facebook, Instagram en twitter, kun je leden nog beter betrekken bij de club en zijn activiteiten. Houd daarom middels wekelijkse updates je website en de diverse sociale media accounts goed bij en deel nieuwtjes met leden en fans.

 Terugblik op Peelpush Toernooi 2017