SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Triathlon & Zwemsport 

heel veel discipline(s)

In vogelvlucht van Eijsden tot de Mookerheide en terug... 226 km, de afstand van een hele triathlon. Zwemmen, 3,8 km in open water, daarna 180 km wielrennen en dan nog  een hele marathon lopen, dus 42,2 km in totaal. Respect! Triathlon wordt door veel mensen gezien als de zwaarste sport. Maar laat u niet afschrikken, voor beginners zijn er ook wedstrijden met kortere afstanden. En zelfs voor kinderen worden verkorte triathlon wedstrijden georganiseerd om de kweekvijver tijdig met toekomstige talenten te vullen. De Iron Man vormt voor velen wellicht de belangrijkste triathlonwedstrijd en werd in 2016 voor het eerst ook in Maastricht georganiseerd, maar er zijn meer dan voldoende andere mooie triathlon evenementen in Limburg en omstreken.

Ook voor de zwemsport is een kweekvijver gevuld met nieuwe aanwas en wordt een gouden toekomst nagestreefd. Vanuit lokale verenigingen worden de toptalenten naar grotere clubs met betere faciliteiten uitgezonden om zelfs op internationaal vlak zich te kunnen meten met andere topsporters. Drievoudig olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband heeft dit traject afgelegd en geldt als voorbeeld en idool voor de jonge sporters die dagelijks een aantal uren in de vroege ochtend of in de late avond trainen. Discipline is noodzaak om te presteren.

Triatlon Vereniging stein
Team Upgreat
Stichting Triatlon Limburg
Team4Talent


Triathlon en zwemsport nieuws @ Suestra

Check onderstaand het laatste tweet-nieuws voor en door zwemmers en triathleten in en uit de Limburgse EU-regio. Evenementen genoeg!

 


Stadstriatlon Weert
IRON KIDS
Cologne Triathlon Weekend


PSV Zwemmen
Hellas-Glana
Roermondse Zwemvereniging

 


  Vacatures bij Orion Engineering

Vacatures bij Vanderlande


 

IRON MAN MAASTRICHT

Iron Man Maastricht in 2016, 2017 en 2018 waren een doorslaand succes. Sporters uit de hele wereld komen naar Limburg om hun persoonlijke prestaties te meten met de concurrentie in de koningsklasse van de sport. Hotels en pensions stromen vol met sporters en sportfanaten. Duizenden sportieve mensen ontdekken Maastricht en Limburg, niet alleen sportief, maar ook op cultureel, culinair en toeristisch vlak. De Limburgse EU-regio is weer een prachtig sportief evenement rijker!

Ironman Maastricht