SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Paardensport & Watersport,

sporten om te ontspannen 

Paardensport is van oudsher zeer populair in de Limburgse EU-regio en biedt dan ook een uitgebreid aanbod aan evenementen waar amateurs en professionals elkaar ontmoeten bij het beoefenen van hun passie. Tijdens de beroemde CHIO in Aken of de Jumping Indoor Maastricht, of gewoon tijdens het rijden op de eigen manege. Maar ook op het gebied van paarden fokken speelt de regio inmiddels een belangrijke rol in de wereldwijde paardenhandel, met een geschatte omzet van ongeveer 200 miljoen euro per jaar. De provincie Limburg bevordert daarom ook de paardenhouderij als groeiende bedrijfstak binnen de Limburgse economie.


Ontspanning langs en op de vaarroutes van Moeder Maas en Roer

Ook voor de jaarlijks gestaag groter groeiende schare watersporters uit binnen- en buitenland biedt Limburg en omstreken uitstekende mogelijkheden voor ontspanning, waarbij vanzelfsprekend de rivier de Maas en de Maasplassen een belangrijke voortrekkersfunctie hebben. Het watersport toerisme vaart letterlijk wel bij de uitstekende voorzieningen in het prachtige omliggende landschap en trekt sinds jaar en dag veel buitenlandse toeristen naar onze regio. Een welkome aanvulling op de bedrijvigheid. Dagtochtjes van Maastricht naar Luik, van Maasbracht naar Venlo of gewoon lekker zeilen op de Maasplassen bij Maaseik of Roermond.

Vacatures bij tomtom

Vacatures bij Action 

Jumping Indoor Maastricht


watersportverbond limburg
Jumping Peel & Maas
KWPN Limburg
Kijk LIVE mee in Roermond in Marina Oolderhuuske

Deze pagina toont meerdere beelden van mooie watersport mogelijkheden. Maar u kunt ook meteen even LIVE kijken! Start de viewer en kijk via onderstaande webcam live naar de bedrijvigheid op Marina Oolderhuuske in Roermond.

 

Zeilen op de Maasplassen bij Oolderhuuske in Roermond

Ga ook eens een paar dagen zeilen op de prachtige Maasplassen bij Oolderhuuske! Maar check eerst de weersvoorspelling om goed voorbereid te zijn op uw uitje. Hier beneden treft u de 2-daagse weersverwachting aan, inclusief windrichting en snelheden. Suestra wenst u veel vaarplezier!


Grandorse Equestrian Centre in Horst


 


 

Maastricht Marina
CHIO Aachen
smalste stukje nederland

Suestra promoot u.

Niet enkel via deze websitepagina's, maar ook via bijvoorbeeld LinkedIn, Xing, Facebook, twitter, Pinterest, Instagram, STRAVA en vele andere media promoot Suestra mensen en bedrijven in de Limburgse EU-regio. Indien u dat een goed initiatief vindt kunt u dit aangeven door te delen met uw vrienden en kennissen via deze Social Media's. Indien u nog niet vertegenwoordigd bent op Suestra, maar dit wel graag zou willen, dan kunt u adverteren op deze website. MEER>

In vogelvlucht over Marina Maastricht 


Volg Suestra @ Instagram

Suestra is ook op Instagram vertegenwoordigd en brengt de Limburgse EU-regio in beeld. Volg de activiteiten en ontdek bijvoorbeeld nieuwe ideeën voor gezellige uitjes met vrienden of familie, lekkere wandelingen in het fraaie landschap of laat u op andere wijze inspireren.