SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Loopsport & Wielersport aan top

in Limburgse heuvels en omstreken

Binnen Nederland is de provincie Limburg met zijn omliggende EU-regio bij uitstek geschikt voor het organiseren van wandel- of wielertochten, sportieve koersen of zelfs internationaal toonaangevende wedstrijden. Amateurs en professionele sporters vinden ruim voldoende uitdagingen in het unieke Zuid-Limburgse heuvellandschap en het bosrijke Midden- en Noord-Limburg. De regionale evenementen worden door honderden vrijwilligers georganiseerd veelal met behulp van sponsoren en krijgen door de jaren heen steeds meer erkenning, ook over de grenzen heen. Hierdoor groeit het loop- en wielersport-toerisme in Limburg gestaag.

 


WK Veldrijden in Valkenburg

Wederom bevestigde de gemeente Valkenburg aan de Geul dat de provincie Limburg een zeer sterke hoofdrol speelt op het wereldpodium van de wielersport. In 2018 vond het WK Veldrijden plaats in de heuvels rondom het Holland Casino, vlak langs de bekende Cauberg, tijdens het weekend van 3 & 4 februari. 

 


Vacatures bij Mercedes Benz CAC 

Vacatures bij Shimano Europe GroupClub Suestra @ STRAVA: Loopsport en Wielersport

De tabellen hier onder tonen de meest recente prestaties van Club Suestra @ STRAVA leden. U kunt hier ook komen te staan door eenvoudig aan te sluiten bij Club Suestra @ STRAVA. Alles wat u nodig heeft is een gratis lidmaatschap bij STRAVA. De buttons brengen u naar de app in de app stores. Download de app, maak uw eigen user ID aan en u bent vertrokken. Zien en gezien worden! 

Verloop Running Team
Suestra promoot sport

Suestra promoot sport in Limburg en de omliggende EU-regio. Sporters op alle niveau's gaan dagelijks op pad om hun lichaam fit te houden, hun prestaties te verbeteren of om zich te meten met andere sporters binnen hun clubs of tijdens wedstrijden. Hobby sporters, amateurs en professionals stellen allen hun eigen doelen en kijken stiekem naar hun idool om inspiratie te zoeken om toch steeds beter te presteren. Ook de 'gelegenheidssporters' die hun eerste training doen zoeken die uitdaging en verdienen een duwtje in de rug. Suestra moedigt al deze sporters aan en biedt hun een regionaal platform om hun prestaties te delen en te vergelijken. Suestra promoot sporters via  Club Suestra, een eigen virtuele club binnen STRAVA, waar u zich kosteloos kunt aansluiten en uw prestaties deelt met anderen via deze website. Toon ook uw prestaties en vergelijk ze met andere sporters, amateurs, die ook de bekende wielerroutes of hardloopparcours afleggen in het Limburgse landschap. Sluit  ook aan bij Club Suestra @ STRAVA!


VVV Zuid Limburg: MTB routes

MTB-routes in Zuid-Limburg 

De VVV in Zuid-Limburg biedt een brede keuze aan MTB-fietsroutes in de Zuid-Limburgse EU-regio aan. U kunt deze routes eenvoudig als GPS data downloaded of via RouteYou printen. MEER>  

 

 


    
Limburgs Mooiste

 


Loopsport

De Limburgse EU-regio biedt tijdens elk seizoen een zeer mooi afwisselend landschap als decor voor wandelaars, runners en hardlopers. De veelal jaarlijks  terugkerende wandelsport- en duurloop evenementen genieten een groeiende populariteit. Nagenoeg elke stad toont inmiddels grote betrokkenheid bij zijn eigen evenementen en support de vrijwilligers die garant staan voor een professionele organisatie van de evenementen.

Wielersport

De wielersport is onlosmakelijk verbonden met de Limburgse EU-regio door diverse grote evenementen met internationaal aanzien, zowel voor wegfietsers als voor off-road. Vooral de uitdagende 'kuitenbijters' in het Zuid-Limburgse heuvellandschap rondom het 'wieler-Mekka' Valkenburg zijn bekend, maar zeker ook de rest van de regio bewijst zich middels een grote verscheidenheid aan zeer uitdagende parcours, tijdens wedstrijden en andere evenementen.Trappen Marathon Landgraaf Wilhelminaberg 

 

Materiaal uit Limburg en EU-regio