SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Handbal & IJshockey

snelheid en actie gegarandeerd

Hoewel de sporten handbal en ijshockey in eerste instantie niet zo veel met elkaar gemeen lijken te hebben zijn er toch overeenkomsten. Het zijn beide snelle sporten, waarbij de spelers de speelhelften vaak in hoog tempo opnieuw betreden voor een volgende aanval op doel te maken en daarna weer vlot de verdedigingspositie op te zoeken. Fysiek erg inspannende sporten met veel lichamelijk contact, waarbij het er vaak ook wat harder aan toe gaat. Spanning en actie gegarandeerd.
Voldoende verenigingen voor heel veel sporters

Om maar eens te benadrukken hoeveel sportverenigingen in handbal, maar ook in ijshockey in Limburg en omstreken te vinden zijn, vind je hieronder de club-logo's van een aantal van die verenigingen. Als je op het logo klikt ga je automatisch naar de website van de club. Kijk op deze pagina voor het laatste nieuws te vinden via twitter. Staat het logo met link van jou favoriete club in de Limburgse EU-regio er niet bij? Meld het even.

 

Eaters Geleen ijshockey
Chiefs Leuven ijshockey IHCL


Luik Liège Bulldogs ijshockey icehockey
Aachen Aken Grizzlies Eishockey

 

Eindhoven Kemphanen ijshockey
Gladiators Nijmegen ijshockey

 

Kölner Haie Eishockey
Ahoud Devils ijshockey


handbal Limburg Lions Oci
Sittardia handbal
swift 2000 venlo handbal
BFC Beek handbal
V&L Geleen
BEVO Handbal
NOAV Susteren
Nijmegen Saints
Nijmegen Knights ijshockey
Herentals HYC ijshockey
Ratzinger Ice Aliens Eishockey
Krefeld PinguineKEV ijshockey eishockey


Handbal

Handbal kent in Limburg sinds vele jaren enkele sterke clubs, die ook op landelijk niveau goed weten te presteren. Dit succes is echter niet zomaar gegarandeerd en dient telkens weer te worden bestendigd middels jonge aanwas. De provincie Limburg stimuleert daarom deze sport middels een speciaal daarvoor in het leven geroepen platform, Limburg Handbal 2.0. Het platform hoopt zodoende op de scholen in Limburgse steden handbal weer een extra impuls te geven. Sponsoren zijn ook in deze sport onmisbaar om goede faciliteiten te kunnen bekostigen en het behalen van de gewenste resultaten makkelijker te maken.

IJshockey

Het bijna 50-jarig bestaan van Limburgs enige ijshockey vereniging, de Eaters, kent vele pieken en dalen. Momenteel staat de club weer volop in de positieve belangstelling van zowel toeschouwers als ook van sponsoren. Ook diverse andere clubs in de regio kunnen genieten van hernieuwd groeiende belangstelling voor deze spectaculaire sport en geven bij elke wedstrijd garantie voor een spannend avondje uit. Check de website van de Eaters voor het actuele wedstrijdprogramma. Net over de grenzen vinden we meer ijshockeyverenigingen. Deze worden graag meegenomen in de tweets met actueel nieuws.

OCI - LIONS komt in actie voor de voedselbank!

Playoffs 2015 promo EATERSVacatures bij C&A

  Vacatures bij Esprit 
SuestraTube @ YouTube