SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Golfsport & Hockey

clubs genoeg in de regio

Het mooie afwisselende landschap in en om de provincie Limburg biedt meer dan voldoende ruimte voor de vele prachtig gelegen golfbanen. Van mooi verzorgde greens op zacht glooiende heuvels langs Limburgs schaduwrijke bosranden of uitgestrekte heidegebieden met kleurrijke bossages.  Keuze genoeg! Niet alleen ideaal om tijdens een mooie zomerdag een ronde te spelen, maar ook zelfs op een koude winterdag heerlijk te ontspannen over 9 of 18 holes, midden in de natuur. 


Ook voor de aanhangers van hockey biedt de Limburgse EU-regio ruim voldoende keuze aan sportclubs. Elk dorp of stad heeft wel een eigen vereniging waar lekker wordt gesport of zelfs nieuw toptalent zich ontwikkeld. Golfsport

Golf is populairder dan ooit, zowel bij jong als ook oud. Het aantal golfbanen in de Limburgse EU-regio is momenteel dan ook talrijk en groeit nog steeds. De meeste banen hebben  goede en uitgebreide mogelijkheden voor het nemen van lessen om de beginner een handje op weg te helpen naar de green. Check het laatste nieuws van de golfbanen in de EU-regio hier!

Hockey

Nederland staat internationaal bekend vanwege de prestaties van het nationale hockeyteam, zowel voor de dames als ook de heren, waarbij uiteraard "onze eigen Limburgse spelers"  zich voldoende hebben bewezen. De clubs in onze regio leveren voldoende aanwas om de goede positie tijdens EK's en WK's te bestendigen.volg updates van de hockeyverenigingen in de regio! 

Vacatures bij NXP Semiconductors

Vacatures bij Bayer

Er Op Uit in Zuid Limburg


Wilt u ook eens kennis maken met  golfsport, onder begeleiding van een professionele speler? Dat kan bij de meeste golfbanen! Tijdens clinic krijgt u uitleg over het juiste gebruik van de verschillende soorten golfclubs en de bijbehorende slagtechniek. Oefen golfswings op de driving range, leer correct chippen en putten en loop vervolgens enkele holes op de approach baan. De duur van de clinic is 2 tot 3 uur. De kosten bedragen doorgaans 40,00 Euro per persoon. Heeft u interesse? Check voor de mogelijkheden de links van de diverse banen in de regio. 

 

CIOS SITTARD VENLO

 


JIM Jumping Indoor Maastricht
Limburgs Mooiste

  


Golfsport & Hockey @ SuestraTube