SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Expo's & Beurzen, zakelijke  evenementen in de EU-regio

Hoewel we in het digitale tijdperk onbeperkt toegang hebben via websites tot zeer gedetailleerde informatie over bedrijven, producten en diensten is er nog steeds behoefte  aan persoonlijke uitleg, de "look & feel" van producten zelf te ervaren of gewoonweg te vergewissen of er wellicht nog andere interessante aanbieders zijn alvorens tot een definitieve beslissing wordt overgegaan. Beurzen zijn dan een perfecte methode om snel inzicht te krijgen in het marktaanbod. Er worden voldoende exposities, beurzen en andere evenementen georganiseerd in onze EU-regio. Kijk in onderstaande lijsten voor de agenda's van het MECC, de Kölnmesse en de Düsseldorf Messe. Wellicht staat er binnenkort een interessante beurs gepland voor uw vakgebied of hobby.

Vacatures bij Materialise

Vacatures bij Océ
Bedrijvigheid @ MECC

Aankomende events, beurzen, congressen en andere bedrijvigheden vindt u in de lijst van het MECC Maastricht. Scroll door onderstaand scherm en ontdek meer.

SCROLL door bovenstaande lijst om het gehele aanbod te zien

Bedrijvigheid @ Kölnmesse

De agenda van de beurs in Keulen bevat eveneens veel interessante bijeenkomsten die ook voor u wellicht interessant zijn. Check onderstaande list en scroll voor meer.

 


Bedrijvigheid @ Düsseldorf Messe

De beurs in Düsseldorf heeft gezien de grote afmetingen van de hallen en het omliggende terrein  internationaal toonaangevende beurzen en evenementen. Zie onderstaand de agenda.