SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Bedrijven & Vacatures, 

het aanbod is grenzeloos

De provincie Limburg heeft maar liefst 342 kilometer grenslengte met België en Duitsland! De unieke ligging en vorm van Limburg tussen beide buurlanden zorgt voor bijzondere situaties in het Limburgs dagelijks leven. Terwijl het onderwijs pas sinds een paar jaren beter wordt afgestemd op Limburgs zeer specifieke internationale positie, zien we dat het bedrijfsleven reeds sinds enige jaren geleden die aanpassing heeft ondergaan. Indien een onderneming een bepaalde functie niet kan vervullen wordt eenvoudig over de grenzen geworven. Of als een werknemer niet onmiddellijk een passende functie binnen de provincie vindt, dan vormt de geografische grens voor velen geen belemmering om grensarbeider te worden. Sinds kort probeert de politiek ook de betreffende regelgevingen te versoepelen.

Limburgse bedrijven kijken het meest over de grens
Relatief gezien is Limburg de meest internationaal georiënteerde provincie van Nederland. In deze provincie bevindt zich het hoogste percentage bedrijven dat internationaal handelt. Ook is de internationale handel er het grootst wanneer deze wordt afgezet tegen de omvang van de provinciale economie. Dit meldt het CBS. MEER>

Big Data: Feiten en cijfers, dankzij het CBS 

Statistieken helpen bij het gefundeerd aantonen van economische en maatschappelijke trends en het verbeteren van beslissingen op basis van cijfers. Door gegevens te verzamelen, op een juiste manier te analyseren en te interpreteren en duidelijk te rapporteren, kunnen het bedrijfsleven en het landelijk en provinciaal bestuur baat hebben bij vroegtijdige herkenning van tendensen. Volg de link om te zien welke cijfers het CBS verwerkt en aanbiedt, wellicht ook interessant voor uw bedrijf en besluitvorming. MEER>

Suestra promoot vacatures

Op diverse pagina's van deze website, maar ook via LinkedIn, twitter en zelfs FaceBook promoot Suestra vacatures van bedrijven in de Limburgse EU-regio om een steentje bij te dragen aan de bedrijvigheid. De gedeelde vacatures op LinkedIn bereiken binnen 24 uur meer dan 2.000 personen die bij Suestra zijn aangesloten. Een aantal dat nog steeds groeit. Binnen 4 dagen is het bereik meer dan 3.000 personen, merendeels woonachtig in Limburg en omstreken. Zodoende worden de vacatures in de eigen regio goed zichtbaar en kunnen meer potentiële kandidaten bereikt worden. Ook biedt Suestra via de groep op LinkedIn de mogelijkheid gratis vacatures te plaatsen. Indien men aangesloten is bij de groep kan de vacature worden aangeboden voor plaatsing. Dit is doorgaans in een oogwenk gebeurd en uw vacature krijgt wederom extra aandacht in de regio. Het motto van Suestra geldt ook hier weer overduidelijk: zien en gezien worden!

 

Vacatures bij APG

Vacatures bij DAFBedrijven @ Suestra

Suestra toont hier tweets van bedrijven en zakelijke instanties in de EU-regio. De ruime selectie kan altijd worden verbeterd, daarom staan we graag open voor uw suggesties om twitter accounts toe te voegen.

Vacatures @ Suestra

Onderstaande lijst toont zo veel mogelijk recente tweets van recruiters in Nederlands Limburg en omstreken. Indien u voorstellen heeft om deze lijst te verbeteren, dan vernemen wij dit graag.
Promoot uw eigen bedrijf via YouTube

Een goede, professionele promotiefilm voor uw bedrijf op YouTube kan uw positie als werkgever in de regio versterken om bijvoorbeeld de juiste mensen te werven, uw product nog beter te promoten of uw sociale betrokkenheid met de regio te tonen. Binnen het netwerk van Suestra op LinkedIn zijn ook lokale filmmakers aangesloten die een groot deel van de films hebben gemaakt welke u via SuestraTube kunt bekijken.

Welkom bij APG

DAF Trucks

APG

DAF Trucks


Bedrijven & Vacatures @ SuestraTube

 
Limburg en omliggende EU-regio bruist van bedrijvigheid.

Wellicht bent u reeds bekend met een groot aantal bedrijven in en om de provincie Limburg, door berichten of advertenties in de lokale krant, via het lokale nieuws of heeft u ze gezien tijdens een ritje door de streek. Maar wat doen die bedrijven nou allemaal precies? Die vraag beantwoorden ze het beste zelf. Ontdek een veelvoud van bedrijven in diverse bedrijfstakken via SuestraTube @ YouTube. Hieronder staan alvast een paar voorbeelden. MEER>