SUESTRA

= promoot bedrijvigheid in Limburg en EU-regio =

Adverteren & Sponsoring 

Via deze webpagina's wil Suestra Limburg en omliggende EU-regio promoten. Graag zou Suestra de website uitbreiden met advertenties van bedrijven uit de regio, die op de verschillende pagina's zeer goed de diverse doelgroepen kunnen bereiken. Met de opbrengsten kan Suestra de website en andere diensten verbeteren. 

Daarnaast wil Suestra bijdragen aan de ontwikkeling van sport en topsport in Limburg en omstreken. Middels sponsoring van topsporters of zelfs clubs kunnen bedrijven uit de regio hun producten of diensten gerichter plaatsen of juist een breder publiek bereiken. Lees wat uw bedrijf, via Suestra, daar aan heeft en wat het voor uw bedrijf kan betekenen. 

Adverteer direct @ Suestra

De verschillende pagina's binnen deze website geven u de kans om juist de mensen in uw eigen doelgroep direct te bereiken. Sponsor Suestra door een advertentie te plaatsen, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo met externe link naar uw eigen website. U kunt zelf kiezen op welke pagina u wenst te adverteren (WELKOM of juist één van de andere achterliggende pagina's) maar ook in welke kolom (MIDDEN LINKS, MIDDEN RECHTS of ZIJ RECHTS), op welke hoogte (TOP, MIDDEN BOVEN, MIDDEN CENTER, MIDDEN ONDER of ONDER). Voor elk budget is er wel een mooie plek! 

Al vanaf 50,- Euro/jaar adverteert u op de pagina van uw keuze!

Beschikbare ruimte per advertentie: liggende rechthoek tot maximaal vierkant binnen één van de 3 kolommen. Onderstaande tarieven gelden voor een heel jaar! MAIL> 

NB: Suestra behoudt het recht om advertenties om vorm of inhoud te wijgeren. 


Adverteer indirect @ Suestra

Heeft u een bedrijf in de Limburgse EU-regio en adverteert u via Google Adwords, dan kunt u eenvoudig op de web-pagina's van Suestra komen in Google Ads door uw campagne te richten op 'Suestra Limburg'. Daarmee doelt u direct op deze web-pagina's en wordt uw advertentie gericht op Limburg en EU-regio, waar uw lokale doelgroep, uw klanten zich bevinden. Succes!
Sponsoring @ Suestra

U kent wel de sportberichten met foto's in dagbladen, sportbladen en andere drukwerken of de sportverslagen op regionale televisie zenders of nationale zenders. Sporters komen in beeld vanwege hun prestaties, het behalen van een kampioenschap of een overwinning in een belangrijke wedstrijd. Interviews waarbij de sporters nog in hun tenue staan... sponsoren profiteren daarbij  van gratis reclame! 

Zaakvoerders van kleinere bedrijven kunnen baat hebben bij een grotere regionale, nationale of zelfs internationale bekendheid. Of juist meer bekendheid binnen een specifieke sport, maar dan in een grotere regio of zelfs wereldwijd. Sponsoring van een sporter of een sportploeg kan daarvoor een uitstekende methode zijn. Middels een logo van uw bedrijf op het shirt kan uw bedrijf zichtbaar worden bij wedstrijden die via de diverse media worden verslagen. Het logo zet niet alleen uw bedrijf op de kaart, maar bevestigd ook uw verbinding met sport. Heeft u plannen om uw bedrijf te promoten? Suestra heeft middels het gestaag groeiende EU-regionale netwerk in en rondom Limburg verbindingen met sportclubs, individuele sporters en het lokale bedrijfsleven en kan dus een verbindende rol spelen. Denk eens aan sponsoring. Neem gerust contact op met Suestra om te zien welke club of sporter uw merkbeeld zou kunnen uitdragen. MAIL>
Suestra Team Outfit